Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-04@09:49:10 GMT

سریال «مردم معمولی» در پی کسب سود و سوداگری ساخته شده است

تاریخ انتشار: ۱۷ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۴۹۵۹۹۹

سریال «مردم معمولی» در پی کسب سود و سوداگری ساخته شده است

خرداد: جبار آذین تولیدات تلویزیونی و سریال ها را در ایام نوروز ارزیابی کلی کرد و در خصوص سریال «نون.خ 3» نظر خود را بیان کرد و گفت: یکی از مناسبت های مهم و ملی کشور ایام تعطیلات نوروز است. بدیهی است که تمامی دستگاه های فرهنگی و هنری کشور باید برای این ایام برنامه های مناسب با احوال ملی، نیاز، سلیقه و خواست مردم تولید کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه هایی که درواقع دارای معیار و ملاک هایی مانند امید، شادی، نشاط و توام با آموزش و سرگرمی باشد اما تلویزیون سال ها از این مقوله ها فاصله گرفته است و به دلیل اینکه هنرمندان حرفه ای و درجه یک کشور به دلایل گوناگون با تلویزیون همکاری ندارند عمدتا تولید برنامه های مختلف از جمله برنامه برای ایام و مناسبت ها به گروه هایی سپرده می شود که یا از طریق رابطه کار را در دست می گیرند یا به دلیل توانایی های متوسطی که دارند آثار متوسط تولید می کنند. امسال هم تلویزیون در ایام عید با چند سریال به میان مردم آمد اما به جز سریال با محتوا، پلیسی و امنیتی «گاندو» که از نظر مضمون، محتوا، ساختار هنری اثری مناسب، مردم پسند و شایسته بود بقیه آثار تلویزیون در حیطه سریال سازی مجموعه هایی ضعیف و زیر متوسط بودند به گونه ای که نه از نظر محتوا حرفی برای گفتن داشتند و نه از نظر ساختار هنری مطلب تازه ای عرضه کردند.
مهم ترین نمونه این سریال های ایام نوروز فصل سوم سریال «نون.خ» بود که باید بر درستی آمار ها شک کرد. فصل سوم این سریال از دومین سری آن قوی تر و از بخش نخستین ضعیف تربوده است. درواقع به جز تکرار کلیشه ها، شوخی های دم دستی بدون محتوا و دور شدن از اهدافی که برای تولید این چنین سریال ها در نظر گرفته شده است چیز دیگری در آن ها وجود ندارد درحالی که می توانستند با ایجاد نشاط هدفمند و امید بخش نظر مساعد اهالی فرهنگ و هنر و قشر های مختلف مردم را با خود همراه کنند. مردم به اجبار از سریالی چون « نون.خ» دیدن کردند اما این دیدن به معنای خوب بودن مجموعه در ساختار هنری و محتوا نیست.
جبار آذین در این خصوص که سریال های شبکه نمایش خانگی چون «مردم معمولی» و «دراکولا» چگونه هستند اظهار کرد: شبکه نمایش خانگی قصه خاص خود را دارد گرچه این روز ها به لحاظ کمی تولیدات در آن سرعت گرفته است اما این به معنای کیفیت داشتن مجموعه ها نیست.
در واقع سریال دراکولا بسیار ضعیف تر از آثاری است که پیش تر در کارنامه هنری طناز تلویزیونی شاهد بوده ایم. درواقع نماد و معیار اساسی این نوع تولیدات بیش از هر چیز کسب سود و سوداگری است به طور کل اثر جدید رامبد جوان هم متاسفانه در این راستا قرار دارد. این دو هنرمند با توجه به جایگاه مردمی و مورد توجه بودن از سوی برخی از مسئولان تلویزیونی موفق به کسب امتیاز برای تولید این نوع آثار شده اند در غیر این صورت ما در کشور هنرمندان درجه یک زیاد داریم که امکان تولید به آن ها داده نمی شود و از آن ها حمایت نمی شود.
هنرمندان ما در تولیدات شبکه نمایش خانگی هم هیچ گونه نوآوری و خلاقیتی ندارند و صرفا سرگرم سازی از نوع کاسبی هدف اول و آخر آن ها محسوب می شود.
منبع: برنا برچسب ها: مردم معمولی ، سریال مردم معمولی

منبع: خرداد

کلیدواژه: مردم معمولی سریال مردم معمولی مردم معمولی سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۵۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!

همشهری آنلاین نوشت: حتما قرار است که «پدر قهوه» ساخته شود، اما از نظر ساترا، مهران مدیری هنوز برای تولید سریال خاصی اقدام نکرده و اخبار منتشرشده در فضای مجازی با موضوع تولید سریال «پدر قهوه» توسط مهران مدیری صرفا گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای در فضای مجازی است. شنیده شده که سریال «پدر قهوه» قصه مردی را روایت می‌کند که مافیای قهوه در ایران است.

خبر رسیده که این سریال جدید در مراحل پایانی پیش‌تولید قرار دارد و این در حالی است که ساترا می‌گوید هیچ مجوزی برای سریال صادر نشده.
یکی از پلتفرم‌ها سرمایه‌گذار اصلی سریال است و این سریال بعد از پایان کار در فیلم‌نت پخش می‌شود. مدیری مانند دیگر سریال‌هایش، در کار جدیدش بازی می‌کند و گفته می‌شود ژاله صامتی و سام درخشانی هم از دیگر بازیگران سریال هستند. عنوان «پدر قهوه» یکی دیگر از سریال‌های مدیری با عنوان «قهوه تلخ» را به یاد مخاطبان می‌اندازد، سریالی که در زمان پخش با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد. ظاهرا این سریال هم طنز است.

 به‌احتمال زیاد خود کارگردان هم در این سریال مانند دیگر آثارش بازی خواهد کرد. این روز‌ها «اسکار» مهران مدیری بیننده زیاد دارد و توانسته از رئالیتی‌شو‌های محبوب شبکه نمایش خانگی باشد.

از «قهوه تلخ» تا «پدر قهوه»

اواخر دهه ۸۰ وقتی مهران مدیری با تلویزیون به بن‌بست رسید، سریال «قهوه تلخ» را برای شبکه نمایش خانگی ساخت. سال‌های ۸۹ و ۹۰ اوج داستان فروش سی‌دی‌های فیلم و سریال در سوپرمارکت‌ها بود و «قهوه تلخ» پرمشتری‌ترین محصول فرهنگی‌ای بود که در سوپرمارکت‌ها ارائه می‌شد، سریالی که بسیار دیده شد، ولی ناتمام ماندنش به‌دلیل اختلاف مدیری با سرمایه‌گذار، ضربه‌ای کاری به اعتماد مخاطب وارد کرد. پس از «قهوه تلخ» مدیری سریال‌های دیگری برای شبکه نمایش خانگی ساخت، سریال‌هایی، چون «ویلای من» که هیچ‌کدام نتوانستند موفقیت «قهوه تلخ» را تکرار کنند.

دهه ۹۰ دهه بازگشت مدیری به تلویزیون بود و در این سال‌ها او را بیشتر به‌عنوان برنامه‌ساز دیدیم تا کارگردان سریال. البته مدیری در میانه‌های دهه ۹۰، فیلم سینمایی «ساعت پنج عصر» را هم کارگردانی کرد. او که سال‌ها با «دورهمی» میهمان خانه‌های مردم بود، حالا برنامه «اسکار» را در شبکه نمایش خانگی در حال پخش دارد و در تدارک سریال «پدر قهوه» است که هنوز مجوز ساترا را برای تولید نگرفته.

افتتاح کافه برای زدن بانک

سریال «پدر قهوه» که گفته می‌شود، اقتباسی از یک کمدی هالیوودی است ماجرای گروهی است که با تصور گران شدن قهوه، به قصد سرمایه‌گذاری و کسب سود، همه دار و ندار خود را صرف خریدن قهوه می‌کنند. در این میان امضای قراردادی میان ایران و کنیا، قیمت قهوه را به‌شدت پایین می‌آورد.

راه‌حل انتخابی برای جبران مافات، زدن بانک است. به همین منظور مغازه کناری یک بانک انتخاب شده و به‌صورت صوری کافه‌ای تاسیس می‌شود؛ کافه‌ای که گردانندگانش، چون دغدغه کافه‌داری ندارند با مشتریان بدرفتاری می‌کنند؛ اتفاقی که باعث شهرت کافه در تهران می‌شود و حالا خیلی‌ها می‌خواهند به کافه‌ای بروند که در آن خبری از تکریم مشتری نیست. به این ترتیب کافه‌ای که برای زدن بانک راه‌اندازی شده، به شلوغ‌ترین کافه پایتخت تبدیل می‌شود.

tags # مهران مدیری سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • با اجرای مالیات برعایدی سرمایه بساط سفته بازی جمع می‌شود
  • تئاترحوزه هنری استان به جشنواره سراسری بچه های مسجد راه یافت
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • ترایبکا به سراغ سالگردهای خاطره‌انگیر می‌رود/۲۵ سالگی «سوپرانوها»
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • سالن کنسرت در ملایر ساخته می شود
  • حمله به نون‌خ و آقاخانی: برای اینستاگرام سریال ساخته بودید؟