Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون کل وزیر بهداشت گفت: به جز اکسیژن معمولی بقیه داروهای ضدکرونای مطرح تاثیر زیادی ندارند و فقط آنها را برای رفع عذاب وجدان و حسرت به مردم می‌دهیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، ایرج حریرچی در جلسه فوق العاده ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای  استان قزوین که عصر امروز در محوطه باز استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: به جز اکسیژن معمولی بقیه داروهای ضدکرونای مطرح تاثیر زیادی ندارند و فقط آنها را برای رفع عذاب وجدان و حسرت به مردم می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: داروهایی مانند فاویپیراویر، رمدیسیویر و آیورمکتین هیچ تاثیر علمی اثبات شده‌ای ندارند و در بهترین حالت کمی علائم کرونا را تخفیف می دهند. منتها ما برای اینکه مردم عذاب وجدان نگیرند و حسرت نخورند که چرا از این داروها استفاده نکردند، آن را در اختیار مردم قرار می دهیم.

حریرچی ادامه داد: از بیمارستان های خصوصی در کل کشور گله مندیم؛ چون به اندازه ظرفیت خود پای کار بستری بیماران کرونایی نیامدند و در این حوزه وظایف و تعهدات خود را ادا نکردند. 

واردات واکسن دارای تأییدیه بهداشت جهانی

معاون وزیر بهداشت و درمان همچنین با اشاره به ورود واکسن‌های آسترازنکا به کشور از سبد کوواکس گفت: مردم ما باید هر واکسنی که مورد تأیید سازمان‌ عذا و داروست را استفاده کنند و در مورد عوارض خیلی خفیف واکسن های وارداتی و شایعات موجود نگران نباشند.

حریرچی تصریح کرد: واکسن آسترازنکا از هر 250 هزار نفر یک اختلال انعقادی مهم و از هر یک میلیون نفر باعث مرگ یک نفر می شود. در حالی که ابتلا به ویروس کرونا از هر یک میلیون نفر برای یک میلیون و 600 هزار نفر مبتلا اختلال انعقادی به وجود می آورد. ضمن اینکه ما واکسن کره ای را وارد کردیم که مورد تأیید سازمان بهداشت جهانی است؛ در حالی که آسترازنکا هنوز تأییدیه بهداشت جهانی را نگرفته است. 

وی همچنین درباره تقسیم بندی سهمیه واکسن میان استان ها و اعتراض مسئولان استان قزوین به کمبود سهمیه این استان کرونازده عنوان کرد: ما تقسیم بندی سهمیه واکسن را بر اساس جمعیت بیماران بالای 70 و 80 سال و همچنین بیماران صعب‌العلاج و کادر بهداشت و درمان شاغل در بخش مراقبت های ویژه بیماران کرونایی تقسیم بندی می کنیم و جمعیت استان برای ما ملاک عمل نیست. 

قرنطینه شکنی 42 هزار و 600 بیمار کرونایی

این مقام عالی بهداشتی کشور از قرنطینه شکنی 42 هزار و 600 نفر از بیماران مبتلا به کرونا در شبانه روز اخیر خبر داد و گفت: این افراد را باید تروریست انتحاری کرونایی بدانیم که با نقض و تخطی از اصول قرنطینه باعث مرگ مردم می شوند. نکته جالب اینکه حدود 10 هزار نفر از این بیماران تردد بالای 10 کیلومتر و 3 هزار و 600 نفر تردد بالای 20 کیلومتر داشتند.

حریرچی با تاکید بر لزوم قرنطینه کردن بیماران کرونایی افزود: رویکرد ستاد کرونای قزوین باید تغییر کرده و به جای تعطیل یا نیمه تعطیل کردن شهر جلوی تردد و نقض قرنطینه را بگیرد. چرا که در اسفندماه که همه محدودیت ها و ممنوعیت های کرونایی اعمال شد، فقط 4 تا 10 درصد فقط تردد اجتماعی کم شد. 

محدودیت ها فقط 36 درصد مراجعه به بازار را کم کرد

وی ادامه داد: بعد از اعمال محدودیت های 10 روزه در سطح کشور فقط 36 درصد مراجعه به بازار کمتر شده است و مردم به هر نحوی از انحاء در بازار و اماکن عمومی تردد کرده و همان حالتی را ایجاد می کنند که در باز کردن بازار برقرار بود. 

حریرچی همچنین بر کمبود میزان نمونه گیری و غربالگری کرونایی در استان قزوین اشاره کرد و یادآور شد: تا زمانی که جمعیت افراد مشکوک به ابتلا و دارای علائم به زیر 5 درصد نرسد، هیچ اتفاق مثبتی در حوزه بیماریابی و قرنطینه هدفمند در استان قزوین نمی افتد. 

اعمال شدیدترین محدودیت‌های کرونایی در قزوین / کلیه صنوف به جز فروشگاه‌های مواد غذایی تعطیل شدندجزئیات محدودیت‌های فوق‌العاده کرونایی در قزوین / بانک‌ها حق برگشت‌زدن چک را ندارندآمار ابتلای روزانه کرونا در قزوین از 1000 نفر گذشت

نیاز استان قزوین به 10 هزار کیت تست سریع 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان قزوین هم در این جلسه با تاکید بر لزوم اعطای 10 هزار کیت تست سریع کرونا به استان قزوین گفت: در حوزه واکسن هم با محدودیت هایی مواجه هستیم و وزارت بهداشت و درمان باید واکسن کرونای مورد نیاز ما را تهیه کند

پیمان نامدار اضافه کرد: اجرای طرح مراقبت در منزل سبب ترخیص سریع بیماران سرپایی از بیمارستان ها و مراکز درمانی استان قزوین شده و با اختصاص اکسیژن بیشتر به نیروهای مراقبتی دانشگاه تحول چشمگیری در مدیریت جمعیت بیماران کرونایی و جلوگیری از نقض قرنطینه ایجاد خواهد شد. 

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا استانداری قزوین بهداشت و درمان وزارت بهداشت ویروس کرونا بیماران کرونایی استان قزوین محدودیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۴۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • جلب رضایت مردم اساس کار مسوولان کردستان است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی